Frågor och Svar
Priser med landarrangemang inkluderade. Hur bokar jag in hotell/hyrbil som ingår?
Postat av David .

Under vissa tidsperioder har vi unika erbjudanden tillsammans med Odenresor som ingår i RCG koncernen.

Beroende på destination samt flygbolag  kan du få erbjudanden med 1-3 nätters hotell alt. 1-3 dagars hyrbil inkluderade under bokningsprocessen.

Du kan boka din flygbiljett och därefter kontakta vår kundtjänst per mejl på bokning@odenresor.se för bokning av landarrangemang.

En av Odenresors erfarna resesäljare kommer därefter att kontakta dig för att boka in hotell/hyrbil.

Om du väljer att boka fler nätter än det som inkluderar kan du få upp till 15% rabatt.

Kommentarer (0)
Skriva en ny kommentar

Fullständig namn:
E-post:
Kommentarer: