Frågor och Svar
Hjälp, jag har fått flera bokningsmejl
Postat av Parsha . På 11 March 2015 14:52 26

Hjälp, jag har fått flera bekräftelsemejl

Varje gång ni fyller i namn och trycker på knappen boka så skapas en bokning.

Detta görs för att ni inte ska gå miste om era platser under bokningsprocessen samt att ni får ett mejl med en betalningslänk så att ni kan betala denna under dagen om ni så önskar.

Om ni backar på sidan eller gör flera sökningar så får ni då också flera bekräftelser. Vänligen observera att bokningsnumret som finns i varje mejl är unikt.

Bokningar som ni har betalt för eller valt faktura/delbetalning via Klarna avbokas självklart inte utav oss om inte ni har begärt detta. Bokningar som ni inte har betalt avbokas självklart efter en stund och så länge ni ej har betalt för någon annan bokning via något utav våra erbjudna betalalternativ så blir ni inte heller betalningsskyldiga eftersom bokningen ej anses som färdig då betalning ej har skett.

(266 Röst(a))
Den här artikeln var till hjälp
Den här artikeln var inte till hjälp

Kommentarer (0)
Skriva en ny kommentar

Fullständig namn:
E-post:
Kommentarer: