Frågor och Svar: Avbokning / Ombokning
Går det att avboka? Hur gör jag?
Postat av David .

Avbokning

För avbokning av en bokning eller för avbokning av enskilda biljetter i en bokning vänligen följ instruktionerna nedan:

1. Vänligen gå in på www.rcg.se eller online.odenresor.se och klicka sedan på fliken "Min bokning"

2. Vänligen ange ert bokningsnummer samt er epost adress.
(Bokningsnummret består av 6 siffror och ni finner ert bokningsnummer i samtliga mejl gällande er bokning. Bekräftelse,kvitto samt e-biljett.)
Er epost adress är den adress ni har angivit under bokningstillfället.

3. Vänligen klicka på knappen "AVBOKA" i er bokning och följ instruktionerna.

5. Vänligen fyll i detta formulär och ta en titt på samtliga villkor. OBSERVERA att om ni är fler än en passagerare i bokningen är det viktigt att ni tydligt skriver vem eller vilka som ska avbokas eller om det är samtliga passagerare i bokningen.

Vänligen observera att denna process är automatisk. En avbokning är bindande och kan ej återkallas.