Frågor och Svar: Betalning
Hur kan jag betala på RCG?
Postat av David . På 25 November 2012 19:46 23

Att betala för sina biljetter

Du kommer till betalsidan direkt efter genomförd bokning. Där kan du välja direktbanksbetalning, att betala mot faktura, att avbetala eller att använda kreditkort.

Vänligen notera!
  När betalningen är genomförd är bokningen helt låst och kan inte ändras eller avbokas.
  Reglerna för av- och ombokning bestäms av flygbolagen och inte av Resecentrum.

Direktbanksbetalning

Du kan betala direkt över nätet till följande banker: Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank.

Faktura och avbetalning

Du kan betala mot faktura eller dela upp din betalning på upp till 36 månader om du så vill.

Kreditkort

Vi accepterar för närvarande endast Visa, Mastercard och Eurocard. Övriga, utländska kort som Amex, Diner's Club, American Express, Maestro och dylikt godtages ej. För att betala:
  1. Välj kort
  2. Klicka på fullmakten i texten vid kortbetalningsrutan
  3. Skriv in det 16-siffriga kortnumret
  4. Skriv in utgångsdatum för kortet (VALID THRU)
  5. Skriv in CVC-koden (de 3 sista siffrorna på signeringsraden på baksidan)

Reservationsrätt

Resecentrum reserverar sig mot tekniska problem och eventuella prisfel. Skulle något bli fel kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar och försöker hitta en lösning.

All betalning administreras av Resecentrum i Stockholm AB (556460-0491).

ReseCentrumGruppen - Uppdaterad 2013-07-22, 19:23:02
(46 Röst(a))
Den här artikeln var till hjälp
Den här artikeln var inte till hjälp